Συντεχνίες ΑΗΚ: Σύντομα αποφάσεις για προάσπιση του Οργανισμού

Συντεχνίες ΑΗΚ: Σύντομα αποφάσεις για προάσπιση του Οργανισμού

Το Υπουργείο Εμπορίου εξακολουθεί να μεθοδεύει και να σχεδιάζει τη διάλυση της Αρχής Ηλεκτρισμού, αναφέρουν οι συντεχνίες της ΑΗΚ - ΕΠΟΠΑΗ, ΣΗΔΗΚΕΚ, ΣΕΠΑΗΚ, ΣΥΒΑΗΚ.

Σε σημερινή ανακοίνωση, οι συντεχνίες αναφέρουν ακόμα πως πολύ σύντομα θα συνέλθουν εκτάκτως τα συλλογικά τους όργανα «για να πάρουν εκείνες τις αποφάσεις, που θα έχουν ως στόχο την προάσπιση και διαφύλαξη του Οργανισμού μας».

«Όπως γνωρίζετε έχουμε τοποθετηθεί δημόσια, ότι η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου της 11ης Ιανουαρίου 2016 δεν είναι σύμφωνη με τα όσα διαμείφθηκαν στη σύσκεψη της 7ης Δεκεμβρίου 2015, στο Προεδρικό. Όμως, ακόμα και αυτήν την απόφαση, το ίδιο το Υπουργείο δεν την σεβάστηκε, την παραβιάζει και προσπαθεί να δημιουργήσει τετελεσμένα με απώτερο στρατηγικό στόχο την εκποίηση του Οργανισμού», αναφέρουν οι συντεχνίες.

Εκτιμούν πως η πορεία που έχει επιλέξει το Υπουργείο για την ΑΗΚ θα έχει καταστροφικές συνέπειες, και σημειώνουν πως δεν εμπιστεύονται πλέον τον Υπουργό Ενέργειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Λευκός Οίκος: «Θέμα ωρών» ο έλεγχος του ιρανικού εναέριου χώρου – Θρίλερ με τους Κούρδους του Ιράκ

LIVE - Λευκός Οίκος: «Θέμα ωρών» ο έλεγχος του ιρανικού εναέριου χώρου – Θρίλερ με τους Κούρδους του Ιράκ

Ο πόλεμος επεκτείνεται επικίνδυνα στη Μέση Ανατολή, όπου ΗΠΑ και Ισραήλ  συνεχίζουν τις επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο. Η Τεχεράνη συνεχίζει τα αντίποινα κατά του Ισραήλ και αμερικανικών στόχων στη Μέση Ανατολή. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE