Μικρές απώλειες παρουσιάζει το Χρηματιστήριο

Μικρές απώλειες παρουσιάζει το Χρηματιστήριο

Μικρές απώλειες παρουσιάζει την Πέμπτη το Χρηματιστήριο, με το Γενικό Δείκτη (στις 12:49) να υποχωρεί στις 69,22 μονάδες, παρουσιάζοντας πτώση σε ποσοστό 0,26%.

Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 βρισκόταν στις 39,73 μονάδες, καταγράφοντας απώλειες σε ποσοστό 0,35%. Την ίδια ώρα η αξία των συναλλαγών περιοριζόταν στις €36.258.

Σε σχέση με τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, πτωτικά κινούνταν η Κύρια Αγορά με 0,37% και η Εναλλακτική Αγορά με 0,14%. Οι τομείς των Επενδυτικών Εταιρειών και των Ξενοδοχείων δεν παρουσίασαν μεταβολή.

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσελκύουν οι τίτλοι της Τράπεζας Κύπρου με €25.590 (άνοδος 0,63%), της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού με €6.659 (πτώση 0,61%), της Petrolina Holdings με €1.620 (άνοδος 0,35%, της Logicom με €1.429 (πτώση 0,70%) και της Ελληνικής Τράπεζας με €1.239 (πτώση 1,63%).

Από τις μετοχές που τυγχάνουν διαπραγμάτευσης, μία κινείται ανοδικά, πέντε πτωτικά και δύο παραμένουν αμετάβλητες. Ο αριθμός των συναλλαγών ανέρχεται μόλις σε 32.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE