Ο ΚΟΤ γίνεται Υφυπουργείο Τουρισμού

Ο ΚΟΤ γίνεται Υφυπουργείο Τουρισμού

Ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω αποκάλυψε ότι προωθείται θεσμική αναβάθμιση του ΚΟΤ σε Υφυπουργείο Τουρισμού μέχρι το τέλος του χρόνου.

Επιμέλεια: Ματίνα Ζησιάδου

Την αποκάλυψη ότι ο ΚΟΤ θα αναβαθμιστεί θεσμικά σε Υφυπουργείο Τουρισμού, έκανε ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Ο κ. Πετρίδης εξήγγειλε τις αλλαγές που προωθούνται αναφορικά με τον κυπριακό τουρισμό, σε ημερίδα που διοργάνωσε ο ΔΗΣΥ στη Λάρνακα. Στην ημερίδα εξέφρασε την ετοιμότητα της Κυβέρνησης για κατάθεση ενός νομοσχεδίου που θα μειώνει το διοικητικό κόστος των ξενοδοχείων και των κέντρων εστίασης. Επεσήμανε επίσης πως θα πρέπει να γίνει αλλαγή στην κατηγοριοποίηση των ξενοδοχείων, σημειώνοντας ότι δεν υπήρξε ποτέ ολοκληρωμένη εθνική στρατηγική για τον τουρισμό.

Τέλος είπε πως «προσπαθήσαμε με διάφορους τρόπους, δηλαδή τουριστικούς πράκτορες, αεροπορικές εταιρείες και με την πολιτική των ανοικτών αιθέρων, να αυξήσουμε τη συνδεσιμότητα και να φέρουμε κόσμο στην Κύπρο. Όταν υπάρχει demand θα υπάρχει και supply» είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως «πρέπει να αυξήσουμε τη ζήτηση και γι’ αυτό χρειάζεται να γίνουμε περισσότερο ανταγωνιστικοί και λιγότερο γραφειοκρατικοί».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE