Έξαλλος ο Κουμίδης με την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης! Μάθετε γιατί καταγγέλει συνεχώς το Fakate Tous!

Έξαλλος ο Κουμίδης με την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης! Μάθετε γιατί καταγγέλει συνεχώς το Fakate Tous!

Χαρακτήρισε δημοσίως την Αρχή ως «Αρχή συμφερόντων»...

Ο Νικόλας Κουμίδης δεν μασάει τα λόγια του… Μέσω μιας ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φωτογραφίζει τη δράση της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης, προβαίνοντας στα όσα έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα εις βάρος της εκπομπής Fakate tous. 

«Αρχή ραδιοτηλεόρασης ή «Αρχή συμφερόντων»; Το τελευταίο διάστημα η εκπομπή FAKATE TOUS έγινε δέκτης αλλεπάλληλων επιστολών-καταγγελιών από την αρχή ραδιοτηλεόρασης για διάφορα θέματα ανάμεσα στα οποία και καταγγελία γιατί στο Ιαπωνικό δελτίο αναφέρθηκε η λέξη «σιηστομάτηδες» η οποία κατά την Αρχή ραδιοτηλεόρασης άκουσον άκουσον θεωρείται ρατσιστική κατά των Ασιατών. Τους ενοχλεί ακόμα ο τρόπος ομιλίας των μηχανικών θεωρώντας ότι θίγονται άτομα με προβλήματα ομιλίας και πολλά άλλα τα οποία διαβάζοντας τα σου προκαλούν γέλιο παρά προβληματισμό.»

 

Και συνέχισε δίνοντας τη χαριστική βολή «Η ομάδα παραγωγής του FAKATE TOUS γνωρίζει τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους η αρχή ραδιοτηλεόρασης επιτίθεται καθημερινά στο πρόγραμμα και δεν θα μείνει απαθείς.».

Φαίνεται τελικά ότι η κατάληψη της ζώνης των 19:30 από το πρόγραμμα ενόχλησε αρκετούς, μένουμε ως εδώ και ο νοών νοείτω.». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE