Από θαύμα γλίτωσαν στη Λεμεσό – Κάηκαν αυτοκίνητα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΣ

Από θαύμα γλίτωσαν στη Λεμεσό – Κάηκαν αυτοκίνητα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΣ

Άγιο είχαν οι οκτώ επιβαίνοντες, των τριών οχημάτων σε νέο αυτοκινητιστικό ατύχημα, το οποίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, (16/3), στη Λεμεσό.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα αυτοκίνητα εκτυλίχθηκαν στις φλόγες. Τρία οχήματα στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, κάτω από συνθήκες που διερευνούνται, συγκρούστηκαν μεταξύ του κοντά στην περιοχή του Παλαί ντε σπορ.

Συνολικά οι επιβαίνοντες ήταν οκτώ, ενώ στο ένα εκ των τριών οχημάτων βρίσκονται μία γυναίκα με τα παιδιά. 

Στο τροχαίο τραυματίστηκαν ένας ηλικιωμένος, μία γυναίκα και ένας 16χρονος.  Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για περίθαλψη. Βλέποντας κανείς τις φωτογραφίες από το τροχαίο σίγουρα είχαν Άγιο! 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE