Από θαύμα γλίτωσαν στη Λεμεσό – Κάηκαν αυτοκίνητα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΣ

Από θαύμα γλίτωσαν στη Λεμεσό – Κάηκαν αυτοκίνητα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΣ

Άγιο είχαν οι οκτώ επιβαίνοντες, των τριών οχημάτων σε νέο αυτοκινητιστικό ατύχημα, το οποίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, (16/3), στη Λεμεσό.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα αυτοκίνητα εκτυλίχθηκαν στις φλόγες. Τρία οχήματα στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, κάτω από συνθήκες που διερευνούνται, συγκρούστηκαν μεταξύ του κοντά στην περιοχή του Παλαί ντε σπορ.

Συνολικά οι επιβαίνοντες ήταν οκτώ, ενώ στο ένα εκ των τριών οχημάτων βρίσκονται μία γυναίκα με τα παιδιά. 

Στο τροχαίο τραυματίστηκαν ένας ηλικιωμένος, μία γυναίκα και ένας 16χρονος.  Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για περίθαλψη. Βλέποντας κανείς τις φωτογραφίες από το τροχαίο σίγουρα είχαν Άγιο! 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Σε προχωρημένο στάδιο είναι η καταγραφή συγκλίσεων στο Κυπριακό, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής, αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντησή του με τον εκπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE