Ποινική διερεύνηση διέταξε η Νομική Υπηρεσία για την αγορά των Agusta

Ποινική διερεύνηση διέταξε η Νομική Υπηρεσία για την αγορά των Agusta

Σε ποινική διερεύνηση θα προχωρήσει η Νομική Υπηρεσία για την υπόθεση της αγοράς των πέντε ελικοπτέρων Agusta με αφορμή και τις καταγγελίες για απόκρυψη στοιχείων που ενδεχομένως να οδήγησαν σε παραπληροφόρηση τη Βουλή για αγορά των ελικοπτέρων.

Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στη Βουλή, στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Σώματος, ο Γενικός Εισαγγελέας και οι Πρόεδροι των Επιτροπών Άμυνας και Ελέγχου.

Ο Εισαγγελέας δήλωσε ότι η έρευνα δεν θα επικεντρωθεί στο θέμα της παροχής πληροφόρησης στη Βουλή και ότι η Υπηρεσία του δεν θα παραλείψει να διερευνήσει και ενδεχόμενη υπερτιμολόγηση, μεταξύ άλλων, στην αγορά των πέντε ελικοπτέρων.

Απηύθυνε έκκληση στο κοινό αν έχει την οποιαδήποτε πληροφορία για οποιεσδήποτε υποθέσεις, να μην προβαίνει σε καταγγελίες από αέρος αλλά να καταθέτει τα όποια στοιχεία έχει στην Εισαγγελία.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου είπε ότι η Βουλή ενεργεί με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και με πλήρη διαφάνεια και θα είναι σε συνεργασία με την Νομική Υπηρεσία για οτιδήποτε χρειαστεί.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.