Toν Γιούνγκερ θα συναντήσει στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος

Toν Γιούνγκερ θα συναντήσει στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ θα έχει το απόγευμα της Τετάρτης,(16/3) ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης στις Βρυξέλλες.

Στις 7 το βράδυ, της Τετάρτης, (16/3) θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνγκερ στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος αναχωρεί το μεσημέρι για τη βελγική πρωτεύουσα.
Η συνάντηση Γιούνγκερ – Αναστασιάδη πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αυριανή Σύνοδο Κορυφής.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης το πρωί της Πέμπτης (17/3) στις 9 θα έχει επίσης συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς και θα συμμετέχει στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος (EPP) στις 12 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.