Οι Ρώσοι δίνουν «ανάσα» στον κυπριακό τουρισμό

Οι Ρώσοι δίνουν «ανάσα» στον κυπριακό τουρισμό

Ο ρωσικός τουριστικός κολοσσός «Coral» ενισχύει την παρουσία Ρώσων τουριστών στην Κύπρο φέρνοντας ολόχρονα τουρισμό.

Αύξηση των αφίξεων από Ρωσία αναμένεται να έχει η Κύπρος, καθώς συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στα  προγράμματα της  τουριστικής  ρωσικής  εταιρείας  «Coral», σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φιλελεύθερος».

Συγκεκριμένα αναμένεται ότι το 2016, η εταιρεία θα φέρει στην Κύπρο πάνω από 35.000 τουρίστες. Σε αυτό συμβάλει και η συχνότητα των δρομολογίων των πτήσεων που συνδέουν την Κύπρο με την Ρωσία, ενώ ταυτόχρονα προγραμματίζονται αφίξεις και από Ουκρανία, Λευκορωσία και Πολωνία.

Η «Coral» αντιπροσωπεύεται στην Κύπρο από την Louis Travel, ενώ, αποτελεί μέλος του ομίλου «Oti» που εργοδοτεί  πάνω από 7000 άτομα. Τόσο η «Coral» όσο και η θυγατρική της, «Sunmar», διακίνησαν το 2015 5,5 εκατομμύρια τουρίστες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE