Άρχισαν τα όργανα σε δύο μεγάλες ομάδες (δύσκολα επιβιώνουν)

Άρχισαν τα όργανα σε δύο μεγάλες ομάδες (δύσκολα επιβιώνουν)

strong>Σήμερα (15/3) είδε το φως της δημοσιότητας το όνομα του Ραν Μπεν Σιμόν ότι απασχολεί την Ανόρθωση. Η αλήθεια είναι ότι τον «Αιχμηρό» δεν τον παραξένεψε καθόλου η πιο πάνω φήμη. Όποτε μια μεγάλη ομάδα ψάχνει προπονητή το όνομα του Μπεν Σιμόν θα «παίξει».

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία –  Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία – Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών γύρω από την κινηματογραφική απόπειρα φόνου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, με στόχο γνωστό 34χρονο Ελληνοκύπριο επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE