«Για λόγους αξιοπρέπειας»… .λέει αντίο ο Θωμάς Μούσκος! Αποχωρεί οριστικά από την διαιτησία - Τι δηλώνει στο ThemaOnline

«Για λόγους αξιοπρέπειας»… .λέει αντίο ο Θωμάς Μούσκος! Αποχωρεί οριστικά από την διαιτησία -  Τι δηλώνει στο ThemaOnline

Με επιστολή του που κοινοποίησε στην ΚΟΠ από τον Φεβρουάριο ο διαιτητής Θωμάς Μούσκας ανακοίνωσε την οριστική και αμετάκλητη απόφασή του να αποχωρήσει από το χώρο της διαιτησίας.

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Ο Λεμεσιανός διαιτητής, όπως γράφει στην επιστολή του φεύγει σαν φίλος, ευχαριστώντας όλους όσοι τον στήριξαν τα 12 χρόνια της πορεία τους ώστε να φτάσει μέχρι και την Elite κατηγορία της διαιτησίας.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Θώμα Μούσκο ο οποίος μας ανέφερε ότι η απόφαση του πάρθηκε, όταν αποφασίστηκε ο υποβιβασμός του στην ανοικτή κατηγορία, αφού θεώρησε ότι σε αυτή την κατηγορία πρέπει να πάρουν ευκαιρίες νεαροί διαιτητές ώστε να αποδείξουν τις ικανότητες τους.

Πρόσθεσε ότι η διαιτησία για τον ίδιο, όλα αυτά τα χρόνια, του πρόσφερε πολλά, ποτέ όμως δεν σκέφτηκε το οικονομικό μέρος, γι αυτό και η απόφαση του να παραιτηθεί δεν ήταν μια δύσκολη απόφαση.

«Για λόγους αξιοπρέπειας, λέω αντίο σαν φίλος» δήλωσε στο ThemaOnline τονίζοντας ότι «στο χώρο της διαιτησίας υπάρχουν πολλοί και άξιοι ρέφερι που θα συνεχίσουν και αξίζει να ανελιχθούν.»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.