Κίνημα Οικολόγων –Συνεργασίας Πολιτών: Ενισχύονται επικοινωνιακά με Κώστα Ντάλτα

Κίνημα Οικολόγων –Συνεργασίας Πολιτών: Ενισχύονται επικοινωνιακά με Κώστα Ντάλτα

Ενισχύεται η επικοινωνιακή ομάδα του Κινήματος Οικολόγων– Συνεργασία Πολιτών.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε μέσω δελτίου Τύπου, ο Κωνσταντίνος Ντάλτας ανέλαβα διευθυντής Τύπου και μέσων ενημέρωσης στο κίνημα.

Σχετική ανακοίνωση, αναφέρει: «Σε νέα φάση μπαίνει η εκλογική εκστρατεία του Κινήματος Οικολόγων– Συνεργασία Πολιτών, μετά την ανακοίνωση το περασμένο Σάββατο της λίστας των 56 υποψηφίων.

Ενισχύεται η επικοινωνιακή ομάδα με την ένταξη ενός καταξιωμένου δημοσιογράφου, του Κωνσταντίνου Ντάλτα, σε συντονιστικό και επιτελικό ρόλο του διευθυντή Τύπου και μέσων ενημέρωσης.

Ο κύριος Ντάλτας διαθέτει περισσότερο των είκοσι ετών εμπειρία στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σε Κύπρο και Ελλάδα.

Γραφείο Τύπου Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE