Κίνημα Οικολόγων –Συνεργασίας Πολιτών: Ενισχύονται επικοινωνιακά με Κώστα Ντάλτα

Κίνημα Οικολόγων –Συνεργασίας Πολιτών: Ενισχύονται επικοινωνιακά με Κώστα Ντάλτα

Ενισχύεται η επικοινωνιακή ομάδα του Κινήματος Οικολόγων– Συνεργασία Πολιτών.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε μέσω δελτίου Τύπου, ο Κωνσταντίνος Ντάλτας ανέλαβα διευθυντής Τύπου και μέσων ενημέρωσης στο κίνημα.

Σχετική ανακοίνωση, αναφέρει: «Σε νέα φάση μπαίνει η εκλογική εκστρατεία του Κινήματος Οικολόγων– Συνεργασία Πολιτών, μετά την ανακοίνωση το περασμένο Σάββατο της λίστας των 56 υποψηφίων.

Ενισχύεται η επικοινωνιακή ομάδα με την ένταξη ενός καταξιωμένου δημοσιογράφου, του Κωνσταντίνου Ντάλτα, σε συντονιστικό και επιτελικό ρόλο του διευθυντή Τύπου και μέσων ενημέρωσης.

Ο κύριος Ντάλτας διαθέτει περισσότερο των είκοσι ετών εμπειρία στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σε Κύπρο και Ελλάδα.

Γραφείο Τύπου Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.