Έξω από τα δόντια τα είπε ο Σούγλης: «Αυτοί που έφαγαν και τρώνε είναι πολλοί! Τα μεγάλα ψάρια δεν θα τα πειράξει κανένας»

Έξω από τα δόντια τα είπε ο Σούγλης: «Αυτοί που έφαγαν και τρώνε είναι πολλοί! Τα μεγάλα ψάρια δεν θα τα πειράξει κανένας»

Χείμαρρος ήταν ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΔΗΚΟ στην Επ. Αμμοχώστου Δημήτρης Σούγλης. Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» με τον Νικήτα Κυρίακου, ο συνάδελφος είπε αλήθειες που πολλοί δεν τολμούν να εκστομίσουν.

Επιμέλεια:Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με τον κ. Σούγλη, οι συλλήψεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα, όχι δεν μόνο δεν αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου, αλλά πρόκειται για τα «μικρά ψάρια», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, τονίζοντας ότι τα «μεγάλα ψάρια» δεν θα τολμήσει κανείς να τα ακουμπήσει.

Συμπλήρωσε πως το «λάδωμα είναι τόσο πολύ που περπατούμε και χλιάζουμε, διευκρινίζοντας πως οι δημοσιογράφοι, εδώ και καιρό τα έλεγαν, όπως δεν ίδρωνε κανενός το αυτί…»

Τέλος έκανε λόγο για  «σήψη και διαφθορά στην Κύπρο που είναι βαθιά ριζωμένη και δύσκολα θα ξεπεραστεί, αναφέροντας πως κι άλλα σκάνδαλα θα βγουν στο φώς το επόμενο διάστημα…»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.