Η Κυβέρνηση φέρει την κύρια ευθύνη για την απεργία των νοσηλευτών

Η Κυβέρνηση φέρει την κύρια ευθύνη για την απεργία των νοσηλευτών

Η Κυβέρνηση φέρει την κύρια ευθύνη για την απεργία των νοσηλευτών, λέει το Κίνημα Αλληλεγγύη

Η Αλληλεγγύη τάσσεται υπέρ της ικανοποίησης των αιτημάτων των νοσηλευτών και καλεί την κυβέρνηση άμεσα να προσέλθει σε διάλογο με ειλικρινή διάθεση επίλυσης των προβλημάτων του κλάδου, αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση του το Κίνημα και προσθέτει ότι «την κύρια ευθύνη για την επ΄ αόριστο απεργία των νοσηλευτών που άρχισε από σήμερα, την φέρει η κυβέρνηση με την άτεγκτη στάση που τήρησε όλο το προηγούμενο διάστημα».

Το Κίνημα Αλληλεγγύη καλεί την κυβέρνηση όπως «αντιμετωπίσει το ζήτημα με υπευθυνότητα, αναλογιστεί τις επιπτώσεις της απεργίας στη δημόσια υγεία, προχωρήσει σε αναγνώριση του πανεπιστημιακού πτυχίου των νοσηλευτών, και κατατάξει τον κλάδο των νοσηλευτών στις πανεπιστημιακές δομές του κράτους, πριν από την αυτονόμηση των δημόσιων νοσηλευτηρίων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE