Στο πλευρό των νοσηλευτών το ΕΛΑΜ

Στο πλευρό των νοσηλευτών το ΕΛΑΜ

Στη ανακοίνωση του το ΕΛΑΜ κάνει λόγο για προσπάθεια διαστρέβλωσης της εικόνας των νοσηλευτών και του έργου τους

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ), σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι στηρίζει τα αιτήματα των νοσηλευτών, οι οποίοι κατέρχονται από σήμερα σε επ`αόριστον απεργία, και προσθέτει ότι  η αποπαγοποίηση των προσλήψεων θα δώσει ανάσες στους νοσηλευτές και θα βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία των δημοσίων νοσηλευτηρίων.

 «Η αναγνώριση των πτυχίων των νοσηλευτών ως πανεπιστημιακού επιπέδου και η αντίστοιχη κατηγοριοποίησή τους στην κλίμακα του δημοσίου θα δώσει τέλος σε μια χρόνια αδικία. Το ίδιο θα συμβεί με τη μετατροπή των εκτάκτων νοσηλευτών σε «επ` αόριστον» συμβασιούχους. Τέλος θα πρέπει να γίνει επιτέλους η αναπροσαρμογή των ωραρίων των νοσηλευτών» , αναφέρει το ΕΛΑΜ.

Κάνει επίσης λόγο για "προσπάθεια διαστρέβλωσης της εικόνας των νοσηλευτών και του έργου τους".

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.