Σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία για το σκάνδαλο ΧΥΤΥ - ΧΥΤΑ

Σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία για το σκάνδαλο ΧΥΤΥ - ΧΥΤΑ

Κρίσιμη σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσίας μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις σε ότι αφορά το σκάνδαλο στο ΧΥΤΑ Πάφου και το ΧΥΤΥ Κόσιης, για το οποίο συνελήφθησαν συνολικά 16 πρόσωπα, ανάμεσα τους και ο Δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Λουρουτζιάτης.

Οι εξελίξεις σε σχέση με το ΧΥΤΑ Πάφου και το ΧΥΤΥ Κόσιης θα βρεθούν στο επίκεντρο ευρείας σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στις 12:00, το μεσημέρι, (15/3)στη Νομική Υπηρεσία, υπό την Προεδρία του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη.

Στη σύσκεψη, στην οποία θα παραστούν ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος και ο Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας Οδυσσέας Μιχαηλίδης, θα εξεταστεί η ποινική πτυχή της υπόθεσης. Αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για τον χειρισμό των συμβολαίων με τη διαχειρίστρια εταιρεία Helector.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Με τακτικές ΣΥΡΙΖΑ οι αποφάσεις του ΔΗΚΟ - Δίνει το δικαίωμα σε κάθε πολίτη να ψηφίζει σε εκλογικό συνέδριο -Τοποθέτηση Χρίστου Ορφανίδη

Με τακτικές ΣΥΡΙΖΑ οι αποφάσεις του ΔΗΚΟ - Δίνει το δικαίωμα σε κάθε πολίτη να ψηφίζει σε εκλογικό συνέδριο -Τοποθέτηση Χρίστου Ορφανίδη

Αντιδράσεις προκάλεσε η  απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, η οποία δίνει δικαίωμα σε κάθε πολίτη να ψηφίζει σε εκλογικό συνέδριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE