Επέστρεψε στην «έδρα» του ο Λουρουτζιάτης

Επέστρεψε στην «έδρα» του ο Λουρουτζιάτης

Μεταφέρθηκε τη Δευτέρα (14/03) απο τη Λευκωσία στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, τη Δευτέρα (14/03) έγινε η μεταφορά του Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Λουρουτζιάτη, από τη Λευκωσία στη Λάρνακα.

Ο κ.Λουριοτζιάτης μετά και την απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, τελεί υπό οκταήμερη κράτηση ως ύποπτος για το σκάνδαλο του ΧΥΤΑ & ΧΥΤΥ.

Όπως μας αναφέρθηκε, ο Ανδρέας Λουρουτζιάτης μεταφέρθηκε από τον Αστυνομικό Σταθμό Ομορφίτας όπου και κρατείτο, στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου.

Όσο για τους λόγους της μεταφοράς του, οι ανακριτές της υπόθεσης έκριναν καλύτερο το να βρίσκεται στη Λάρνακα λόγω των συνεχόμενων ανακρίσεων. Επίσης, το γεγονός πως η οικογένεια του μπορεί να τον επισκεφθεί και εύκολα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Τη κατηγορηματική του άρνηση στις καταγγελίες περί διαφθοράς επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που τον φέρει να εμπλέκεται, έμμεσα, σε κύκλωμα «χρημάτων έναντι πρόσβασης», επισημαίνει μεταξύ άλλων δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian.

BEST OF TOTHEMAONLINE