Μήνυμα Ολάντ μετά από την επίθεση στην Άγκυρα

Μήνυμα Ολάντ μετά από την επίθεση στην Άγκυρα

Μήνυμα αλληλεγγύης στον τουρκικό λαό έστειλε μέσω Twitter ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, μόλις λίγες ώρες μετά την βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα.

«Απευθύνομαι στους Τούρκους με ένα βαρύ μήνυμα αλληλεγγύης μετά την κατάπτυστη επίθεση που έπληξε την Άγκυρα και προκάλεσε τόσο μεγάλο αριθμό θυμάτων», ανέφερε στο Tweet του ο Ολάντ.

Δείτε το tweet του Γάλλου Προέδρου:

Iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή-Εκλέγει Αναπληρωτή Πρόεδρο και δύο Αντιπροέδρους

ΕΔΕΚ: Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή-Εκλέγει Αναπληρωτή Πρόεδρο και δύο Αντιπροέδρους

Ολοκληρώνεται το απόγευμα η εκλογική διαδικασία για την ηγετική πυραμίδα της ΕΔΕΚ, η οποία μετά τις εσωκομματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την 1η Ιουνίου για την εκλογή του νέου Προέδρου του κόμματος, σήμερα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θα συνεδριάσει στις 18.00, στο Ίδρυμα Βάσος Λυσσαρίδης, θα εκλέξουν τον νέο Αναπληρωτή Πρόεδρο και τους δύο Αντιπροέδρους.

BEST OF TOTHEMAONLINE