Νέα σεισμική δόνηση «ταρακούνησε» τα Χανιά

Νέα σεισμική δόνηση «ταρακούνησε» τα Χανιά

Ένα 24ωρο μετά τον δυνατό σεισμό των 4,9 της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε δυτικά των Χανίων αλλά και το μπαράζ σεισμικών δονήσεων που καταγράφονται εδώ και αρκετές ημέρες στο Νομό Χανίων, νέος σεισμός ταρακούνησε τα Χανιά.

Η νέα δόνηση, γράφει το flashnews.gr, έγινε στις 15:22 το μεσημέρι και είχε μέγεθος 4 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με εκτίμηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου, και όπως και οι προηγούμενοι σεισμοί έγιναν αισθητοί λόγω του ότι σημειώθηκαν στη στεριά και σε μικρό εστιακό βάθος.

Πιο συγκεκριμένα, το επίκεντρο του σεισμού είναι στα 11χλμ νοτιοδυτικά του Πλατάνου και 45 χλμ δυτικά των Χανίων και το εστιακό του βάθος υπολογίστηκε στα 2 χλμ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.