Βουλευτικές εκλογές: Οι υποψήφιοι του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασίας Πολιτών

Βουλευτικές εκλογές: Οι υποψήφιοι του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασίας Πολιτών

Το Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών ενέκρινε το μεσημέρι του Σαββάτου, (12/3) το ψηφοδέλτιο του για τις βουλευτικές εκλογές, σε εκδήλωση στη Λευκωσία.

Σε πανηγυρικό κλίμα στη δημοσιογραφική εστία στο μεσημέρι του Σαββάτου (12/3)  το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών ανακοίνωσε τους 56 υποψηφίους του για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Γιώργου Περδίκη, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι «παρά τις τρικλοποδιές και τα βρώμικα κόλπα του κατεστημένου και παρά το γεγονός ότι δεν μας θέλουν στη Βουλή, αφού μας θεωρούν ενοχλητικούς και επικίνδυνους φαίνεται ότι με τη βοήθεια του λαού μας θα μας βρουν μπροστά τους ξανά και μάλιστα ενισχυμένους στη νέα Βουλή.  Το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών θα είναι στη νέα Βουλή.»

Είπε επίσης ότι, «πέτυχαν να τροποποιήσουν τον εκλογικό νόμο με πλειοψηφία του ΔΗΣΑΚΕΛ και την ανοχή των υπολοίπων κατεστημένων κομμάτων, αρνήθηκαν την οριζόντια ψηφοφορία, κούρεψαν την κρατικά μας χορηγία και τον τηλεοπτικό χρόνο κοκ. Χρησιμοποίησαν και τα βρώμικα κόλπα της αποστασίας, της προδοσίας και της διαβολής. Έριξαν χιλιάδες ευρώ και χρησιμοποίησαν αθέμιτα μέσα για να μας σταματήσουν. Απέτυχαν οικτρά.»

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι, ανά επαρχία, ενώ αμέσως μετά οι εκπρόσωποι των κινήσεων και ομάδων πολιτών της συνεργασίας ανέβηκαν στην σκηνή για το πανηγυρικό κλείσιμο της εκδήλωσης. Παράλληλα οι εκπρόσωποι των κινήσεων έστειλαν το δικό τους μήνυμα νίκης ενόψει των εκλογών.

1.            Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών: Γιώργος Περδίκης

2.            Ένωση Δανειοληπτών Ευνομία: Γιάννος Ιωάννου

3.            Κίνημα Ανεξαρτήτων Ελευθέρων Πολιτών: Μακαρία Άντρη Στυλιανού

4.            Κίνημα Ανεξαρτήτων Πολιτών – Ζυγός: Δημήτρης Λόρδος

5.            Ενεργοί Πολίτες: Χριστόδουλος Χριστοδούλου

6.            Μητέρα Κύπρος: Χρύσανθος Μαρδαπήττας

7.            Κίνημα Ελευθερία Λαού Ειρηνική Αντίσταση – ΕΛΕΙΑ: Χάρης Χαριλάου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 56 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE