Χειροπέδες σε 34χρονο για κατοχή πέραν του μισού κιλού ναρκωτικών

Χειροπέδες σε 34χρονο για κατοχή πέραν του μισού κιλού ναρκωτικών

Γύρω στις 12.40μ.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) ανέκοψαν για έλεγχο 34χρονο κάτοικο Λευκωσίας, ο οποίος περπατούσε σε δρόμο της πρωτεύουσας.

Από σωματικό έλεγχο που του έγινε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του δέκα φακελάκια, τα οποία περιείχαν συνολικά 30 γραμμάρια, φυτικής ύλης, που ομοιάζει με συνθετικά ναρκωτικά.

Ακολούθησε έρευνα στο διαμέρισμά του, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα φυτικής ύλης, που ομοιάζει με συνθετικά ναρκωτικά, συνολικού βάρους 500 γραμμαρίων περίπου, αριθμός από άδεια φακελάκια και φακελάκια που περιείχαν ίχνη φυτικής ύλης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Εναντίον του 34χρονου, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το πρωί σήμερα, ο 34χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE