Χριστίνα Δημητρίου: «Αφού δεν έτυχε μέχρι στιγμής (εγκυμοσύνη) ας κάνω αυτό...»

Χριστίνα Δημητρίου: «Αφού δεν έτυχε μέχρι στιγμής (εγκυμοσύνη) ας κάνω αυτό...»

Τρυφερή, δυναμική και γυναίκα με στυλ πάνω απο όλα

Η Χριστίνα Δημητρίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Ζήσε το”, με τη Βασιλική Χατζηαδάμου, λίγες μέρες πριν κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της “Μια βαλίτσα γεύσεις” από το ΣΙΓΜΑ.

Η παρουσιάστρια,  μίλησε και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο η ίδια αποφάσισε να εμπλακεί με ένα τέτοιο τηλεοπτικό εγχείρημα τη δεδομένη περίοδο.

Οπως χαρακτηριστικά είπε: «Αφού δεν έτυχε μέχρι στιγμής (εγκυμοσύνη) ας κάνω αυτό που αγαπώ και από κει και πέρα με την ευλογία του Θεού όταν έρθει η ώρα κι η στιγμή θα το σκεφτώ».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Με το βλέμμα στο Κυπριακό, αλλά και με φόντο τις προεδρικές του 2028, ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη από τον Νίκο Χριστοδουλίδη, δύσκολα περνά απαρατήρητος. Από οι πρώτες πολιτικές αντιδράσεις, δείχνουν πως το θέμα δεν θα μείνει μόνο στο Κυπριακό.