10χρονος σκοτώθηκε σε επιδρομές ισραηλινών αεροσκαφών στη Λωρίδα της Γάζας

10χρονος σκοτώθηκε σε επιδρομές ισραηλινών αεροσκαφών στη Λωρίδα της Γάζας

Ένα παιδί ηλικίας 10 ετών σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδρομών που διεξήγαγαν το πρωί του Σαββάτου, (12.3) πολεμικά αεροσκάφη του Ισραήλ με στόχο βάσεις της ισλαμιστικής παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς, στην Λωρίδα της Γάζας, ανέφερε ο εκπρόσωπος του παλαιστινιακού Υπουργείου Υγείας Άσραφ αλ Κούντρα.

Ο Αμπού Γιασίν Χούσα, 10 ετών, σκοτώθηκε κατά τον βομβαρδισμό των ισραηλινών αεροσκαφών εναντίον της βάσης της Χαμάς στη Μπέιτ Λαχίγια, στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, σύμφωνα με τον Κούντρα.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως διεξήγαγε τέσσερις αεροπορικές επιθέσεις στην Λωρίδα της Γάζας σε απάντηση της εκτόξευσης πυραύλων προς το Ισραήλ την προηγούμενη μέρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

Μετά τα όσα συζήτησε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν κατά τη σημερινή τους συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, ελπίζοντας αυτή η αισιοδοξία να μετουσιωθεί σε θετικά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE