ΠΑΦΟΣ: Ξάφρισαν το σπίτι Κινέζων - Έκλεψαν ακόμη και βότανα!

ΠΑΦΟΣ: Ξάφρισαν το σπίτι Κινέζων - Έκλεψαν ακόμη και βότανα!

Χρήματα, θεραπευτικά βότανα και χρυσαφικά ύψους 210.750 ευρώ απέσπασαν άγνωστοι από κατοικία ζεύγους Κινέζων στην Πέγεια.


Σύμφωνα με την καταγγελία του ζεύγους, την Παρασκευή, (11/3) μεταξύ των ωρών 09:00 το πρωί με 21:00 το βράδυ και ενώ απουσίαζαν απ΄ αυτήν , άγνωστοι εισήλθαν στο σπίτι και απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 32 .000 ευρώ σε μετρητά, θεραπευτικά βότανα αξίας 50.000 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 128.750 ευρώ .

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας  και ύστερα από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες κατάφεραν είσοδο και έξοδο  αφού παραβίασαν παράθυρο αλουμινένιο ,

Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.