Ευχάριστα νέα! Σε μείωση επιτοκίων προχωρεί η Τρ. Κύπρου μετά τις ανακοινώσεις Ντράγκι

Ευχάριστα νέα! Σε μείωση επιτοκίων προχωρεί η Τρ. Κύπρου μετά τις ανακοινώσεις Ντράγκι

Σε μείωση επιτοκίων προχωρεί η Τράπεζα Κύπρου, μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις του επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Μάριο Ντράγκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ η Τράπεζα Κύπρου, πρόκειται να προχωρήσει άμεσα σε μείωση των βασικών της επιτοκίων κατά 4 μονάδες βάσης, με ισχύ από 15 Μαρτίου. Από τις πιο πάνω μειώσεις αναμένεται να επηρεαστούν όλα τα δάνεια και οι τρεχούμενοι λογαριασμοί που είναι συνδεδεμένα με τα βασικά επιτόκια της Τράπεζας.

Την Πέμπτη (10/03) η ΕΚΤ ανακοίνωσε τη μείωση του βασικού επιτοκίου αναχρηματοδότησης (προς τις τράπεζες κατά) 0,05% στο 0% από τις 16 Μαρτίου, τη μείωση κατά 0,1% του επιτοκίου οριακής αναχρηματοδότησης, στο 0,25% από την ίδια ημερομηνία και τη μείωση του επιτοκίου αποδοχής καταθέσεων από τις τράπεζες κατά 0,1% στο -0,40%.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE