Απάντηση της ΕΔΕΚ για τις δηλώσεις Ακιντζί: «Πλήρη επιβέβαιωση τα όσα αποκάλυψε ο Μαρίνος Σιζόπουλος»

Απάντηση της ΕΔΕΚ για τις δηλώσεις Ακιντζί: «Πλήρη επιβέβαιωση τα όσα αποκάλυψε ο Μαρίνος Σιζόπουλος»

Ανακοίνωση τύπου εξέδωσε το βραδύ της Παρασκευής (11/03) η ΕΔΕΚ, απαντώντας στις δηλώσεις του Μουσταφά Ακιντζί και τα όσα είπε για το Μαρίνο Σιζόπουλο.

Οι δηλώσεις του Τ/κ πολιτικού Μουσταφά Ακιντζί αποτελούν στην ουσία πλήρη επιβεβαίωση των όσων ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ αποκάλυψε αλλά και κόλαφο για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο οποίος συστηματικά τις τελευταίες μέρες επιχειρεί να παρουσιάσει ότι όσα αποκαλύπτει ο Μαρίνος Σιζόπουλος δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αύριο θα επανέλθουμε επί του θέματος πιο αναλυτικά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE