Η φωτογραφία που θελει να διαγραψει η Γκαγκάκη - Εντελώς άβαφτη! Την έκαψε ο Τάσος

Η φωτογραφία που θελει να διαγραψει η Γκαγκάκη - Εντελώς άβαφτη! Την έκαψε ο Τάσος

Σίγουρα αυτή την φωτογραφία θα ήθελε να την διαγράψει η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Πριν λίγες μέρες καλεσμένη στην ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Θεοδώρου, η Κατερίνα Γκαγκάκη έφτασε αμακιγιάριστη και τα σημάδια κούρασης ήταν εμφανή στο πρόσωπο της!

Ο Τάσος Θεοδώρου με μια φωτογραφία την έκαψε...στην προσπάθεια του να προωθήσει το τραγούδι που της αφιέρωσε!

Ελα όμως που αντί για καλό… τώρα η Κατερίνα Γκαγκάκη θα ψάχνει πως να την διαγράψει! Εμας πάντως μας αρέσει που δεν έχει κόμπλεξ και κυκλοφορεί χωρίς μακιγιάζ! 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE