ΑΓ. ΦΥΛΑ: Γέμισαν πυροσβεστήρα με εκρηκτικά και έκαψαν το όχημα 33χρονης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΓ. ΦΥΛΑ: Γέμισαν πυροσβεστήρα με εκρηκτικά και έκαψαν το όχημα 33χρονης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αναστάτωση επικράτησε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (11/03) στην περιοχή του Κυκλικού Κόμβου Αγίας Φύλας λόγω έκρηξης βόμβας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.10 τα ξημερώματα της Παρασκευής (11/03) σημειώθηκε έκρηξη σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησία 33χρονης, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας της στη Λεμεσό.

Όπως μας αναφέρθηκε, άγνωστοι χρησιμοποίησαν πυροσβεστήρα, αδειάζοντας τον και γεμίζοντας τον με εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος.

Από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά στο αυτοκίνητο της 33χρονης το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς. Η έκρηξη οφείλετο στην πυροδότηση αυτοσχέδιου μεταλλικού αντικειμένου (πυροσβεστήρας) ο οποίος περιείχε ποσότητα εκρηκτικής ύλης χαμηλής ισχύος. 


Να σημειωθεί πως η 33χρονη ιδιοκτήτρια του οχήματος είναι Λιβανέζα και απουσιάζει στο εξωτερικό, ενώ όπως μας αναφέρθηκε είναι λήπτρια Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού διερευνούν τα κίνητρα των δραστών χωρίς ωστόσο να αποκλείουν το οτιδήποτε, καθώς η 33χρονη φέρεται πως είχε κάποιες διαφορές με τους ιδιοκτήτες του σπιτιού που ενοικίαζε.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10.40 το πρωί η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν την περασμένη βδομάδα στην Κύπρο ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, και ο Ειδικός Εκπρόσωπος της ΕΕ για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο.

BEST OF TOTHEMAONLINE