Τον βρήκαν οι γονείς του ακολουθώντας τις κραυγές του - VIDEO

Τον βρήκαν οι γονείς του ακολουθώντας τις κραυγές του - VIDEO

Πυροσβέστες έσωσαν 5χρονο που εγκλωβίστηκε σε λάκκο

Η παρέμβαση της πυροσβεστικής χρειάστηκε για να διασωθεί ένα μικρό αγόρι που έπεσε σε βαθύ λάκκο ενώ έπαιζε μόνο του κοντά στο σπίτι του στην Κίνα. Το αγόρι περιέγραψε μετά τη διάσωσή του πως του κίνησε την περιέργεια μια μεγάλη ρωγμή στο χώμα αλλά όταν πλησίασε για να την εξερευνήσει έπεσε μέσα.

Το 5χρονο αγόρι, από χωριό της επαρχίας Guizhou στα νοτιοδυτικά της Κίνας, βρέθηκε από τους γονείς του που το αναζητούσαν. Οι φωνές του τους οδήγησαν στο λάκκο από όπου άκουγαν το παιδί τους να καλεί σε βοήθεια.

Κανείς δεν είχε αντιληφθεί την απουσία του για πολλές ώρες.

Οι γονείς δεν μπόρεσαν να βγάλουν μόνοι τους το παιδί καθώς η τρύπα είχε διάμετρο περίπου 3 μέτρα και βάθος περίπου 30, σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror.

Έτσι κάλεσαν την Πυροσβεστική. Οι πυροσβέστες κατέβηκαν με σχοινιά και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το αγόρι.

Το εντυπωσιακό ήταν πως το παιδί είχε μόνο ελαφρά τραύματα παρά τη μεγάλη πτώση του ενώ δεν είχε σπάσει κανένα οστό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.