«Λαβράκι» ο Παλαιστίνιος διακινητής μεταναστών που συνέλαβε η Αστυνομία – Στις φυλακές και η γυναίκα του

«Λαβράκι» ο Παλαιστίνιος διακινητής μεταναστών που συνέλαβε η Αστυνομία – Στις φυλακές και η γυναίκα του

Σε μια σημαντική σύλληψη φαίνεται ότι προχώρησε η Αστυνομία Κύπρου αφού ο Παλαιστίνιος διακινητής μεταναστών ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης 9/3 στο Ακάκι φέρεται να αποτελεί μέλος διεθνούς σπείρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παλαιστίνιος εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιας φύσεως υποθέσεις ενώ η Αστυνομία βρίσκεται σε επικοινωνία με ξένες υπηρεσίες καθώς ο εν λόγω άντρας έχει πλούσια διεθνή δράση.

Οι αλλοδαποί φαίνεται να έρχονταν στην Κύπρο μέσω των παράνομων λιμανιών και αεροδρομίων και ακολούθως να περνούσαν παράνομα στις ελεύθερες περιοχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ξένες υπηρεσίες, η σύζυγος του Παλαιστίνιου εκτίει ποινή φυλάκισης σε φυλακές της Ιταλίας για διακίνηση λαθρομεταναστών.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείδωσε στις 2 Σεπτεμβρίου η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Κλείδωσε στις 2 Σεπτεμβρίου η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Στις 2 Σεπτεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Πρόεδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την ειδική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.