Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Μεταλλουργικών Βιομηχανιών Κύπρου

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Μεταλλουργικών Βιομηχανιών Κύπρου

Ζητά την στήριξη των μελών του για υλοποίηση των προτεραιοτήτων που έθεσε.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Μεταλλουργικών Βιομηχανιών Κύπρου (ΣΥΜΕΒΙΚ) το οποίο εξελέγη κατά τη πρόσφατη Γενική Συνέλευση καταρτίσθηκε σε σώμα με Πρόεδρος τον Παύλο Κοιρανίδης, Stylson.

To υπόλοιπο ΔΣ απαρτίζεται από τους: 

Αντιπρόεδρος: Μάρκος Κωνσταντίνου, C&M Steel Master

Γραμματέας: Νίκος Κασιουλής, Φεσσάς & Κασιουλής

Ταμίας: Γιάννος Κωνσταντινίδης, AC Technometal

Σύμβουλοι: Κύπρος Ευσταθίου, Ν&Κ Μetal, Χάρης Κεραυνός, Κ&Κ SteelWorks, Αντρέας Αντρέου, Geopet, Kωνσταντίνος Αγκαστινιώτης, Angastiniotis Bros, Αντώνης Κίκας, Μakico

Το νέο Δ.Σ. έθεσε τις πιο κάτω προτεραιότητες τις οποίες θα προωθήσει προς επίλυση με στήριξη των μελών.

-Προσαρμογή με το Πρότυπο ΕΝ 1090
-Συλλογική σύμβαση
-Συμβόλαια υπεργολαβίας και σχέσεις με εργολάβους οικοδομών
-Ετοιμασία κώδικα δεοντολογίας Μελών
-Ενδυνάμωση Συνδέσμου με την εγγραφή νέων μελών και τη σύσφιξη των συναδελφικών σχέσεων.

Το Δ.Σ. ζητά όπως έχει τη συνεισφορά των μελών στον καταρτισμό των τελικών προτεραιοτήτων για διάφορα θέματα για να διευθετηθούν από το νέο Συμβούλιο. Ως εκ τούτου οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν τις απόψεις/εισηγήσεις τους μέχρι τις 17 Μαρτίου 2016 στο [email protected] ή στο φαξ: 22669459.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE