Νέα εποχή για τις selfies στο Facebook - Δείτε πώς θα είναι

Νέα εποχή για τις selfies στο Facebook - Δείτε πώς θα είναι

Πιο κοντά στην «αγορά» των selfies και των φωτογραφικών εφαρμογών βρέθηκε το Facebook καθώς εξαγόρασε την Masquerade, την εφαρμογή που επιτρέπει τη χρήση φίλτρων ή άλλων εφέ σε selfies και βίντεο.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Mark Zuckerberg δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα βίντεο στο οποίο καλωσορίζει την Masquerade φορώντας ένα κράνος εικονικής πραγματικότητας.

Η τεχνολογία της Masquerade προσφέρει ένα σύνολο εργαλείων λογισμικού σε προγραμματιστές που επιθυμούν να τα χρησιμοποιήσουν και να τα ενσωματώσουν στις δικές τους εφαρμογές, καθώς και ένα πρόγραμμα επεξεργασίας επιφάνειας εργασίας για τη δημιουργία και επεξεργασία φίλτρων, όπως και την διάσημη εφαρμογή MSQRD για iOS και Android που προσθέτει στις φωτογραφίες φίλτρα, όπως διασημότητες και κινούμενα σχέδια.

Η τεχνολογία Masquerade θα ενσωματωθεί στο Facebook, στο πλαίσιο των προσπαθειών της δημοφιλούς ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης να παρέχει στους χρήστες της περισσότερα εργαλεία επεξεργασίας και χαρακτηριστικά για τις φωτογραφίες και τα βίντεο που αναρτούν.

Δείτε τις φωτογραφίες

http://4www.ecestaticos.com/imagestatic/clipping/a45/299/e02/a45299e0205460e57f0324ad299aee60/msqrd-masquerade-la-app-que-ha-vuelto-locos-a-los-famosos-en-instagram.jpg?mtime=1455191694
http://appleapple.top/wp-content/uploads/2015/12/d1eed412eb6743ce21e6a8a44a698f80.jpg
http://cdn3.computerhoy.com/sites/computerhoy.com/files/styles/fullcontent/public/novedades/msqrd.jpg?itok=pisZo6VM

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.