Γιώργος Τίρρης: Έκανε την Κύπρο να «λυγίσει» από δάκρυα συγκίνησης - Απίστευτο κατόρθωμα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γιώργος Τίρρης: Έκανε την Κύπρο να «λυγίσει» από δάκρυα συγκίνησης - Απίστευτο κατόρθωμα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο νεαρός Λεμεσιανός με καταγωγή την Πιτσιλιά, είναι ο άνθρωπος που έκανε κυριολεκτικά όλη την Κύπρο να «λυγίσει» από θαυμασμό. Ο λόγος; Kαταρριχήθηκε με τροχοκάθισμα από ύψος 30 μέτρων!

Ο Γιώργος την Τετάρτη (09/03) καταρριχήθηκε με τροχοκάθισμα από ύψος 30 μέτρων από τον Πύργο Εκπαίδευσης στο στρατόπεδο «Στέλιου Μαυρομμάτη» στο Σταυροβούνι.

Ο νεαρός, δυστυχώς πριν από μερικά χρόνια είχε εργατικό ατύχημα σε οικοδομή όπου τον άφησε καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι. Όμως δεν το έβαλε ποτέ κάτω, αντίθετα πείσμωσε και χθες έδωσε την μεγαλύτερη πράξη θέλησης που μπορεί να έχει ο άνθρωπος.

Καταρριχήθηκε από τον Πύργο Εκπαίδευσης ύψους 30 μέτρων στο στρατόπεδο «Στέλιου Μαυρομμάτη» στο Σταυροβούνι με την βοήθεια στελεχών της Εθνικής Φρουράς. 

Μάλιστα, ο ίδιος παρόλο που βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό τροχοκάθισμα, συνεχίζει να παρουσιάζεται ως έφεδρος στη μονάδα Καταδρομέων όπου υπηρέτησε στο Σταυροβούνι, ενώ ανακηρυχθεί και δύο φορές ως πρωταθλητής στο Men’s Bodybuilding Wheelchair.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10.40 το πρωί η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν την περασμένη βδομάδα στην Κύπρο ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, και ο Ειδικός Εκπρόσωπος της ΕΕ για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο.

BEST OF TOTHEMAONLINE