2,8 δισ. ευρώ αγορές με κάρτες VISA

2,8 δισ. ευρώ αγορές με κάρτες VISA

Αυξημένη η χρήση τους στην Κύπρο κατά 4,7% σε σχέση με το 2014

Το 22% των συναλλαγών στην Κύπρο γίνεται πλέον με κάρτες VISA, ενώ η συνολική χρήση τους για το 2015 ανήλθε στα 2,8 δις. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 4,7%.

Ειδικότερα στην Κύπρο κατά το 2015, ο αριθμός συναλλαγών  για αγορές με χρεωστικές κάρτες έφτασε τα 26 εκατ. και ήταν αυξημένος κατά 3,4%, ενώ ο αριθμός συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες παρέμεινε περίπου σταθερός στα 11 εκατομμύρια. 

Όσον αφορά τη χρήση καρτών Visa για συναλλαγές στο διαδίκτυο, η συνολική δαπάνη έφτασε τα 514.2 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση κατά 26%, ενώ, κατά τη διάρκεια του 2015, οι κάρτες ανέπαφων συναλλαγών έφτασαν τις 460,000.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Συντονισμός Αθηνών-Λευκωσίας ενόψει πενταμερούς - Βλέπει Μητσοτάκη ο Χριστοδουλίδης - Στη Λευκωσία ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη

Συντονισμός Αθηνών-Λευκωσίας ενόψει πενταμερούς - Βλέπει Μητσοτάκη ο Χριστοδουλίδης - Στη Λευκωσία ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη

Στην Αθήνα μεταβαίνει το ερχόμενο Σάββατο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη Γενεύη. Στη συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αναμένεται να συζητηθούν κάποια δεδομένα, όπως ανέφερε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE