Λάρνακα: Η ΥΚΑΝ παρακολουθούσε όχημα με ανήλικο που κάπνιζε χασίς

Λάρνακα: Η ΥΚΑΝ παρακολουθούσε όχημα με ανήλικο που κάπνιζε χασίς

Σημασία για τους άνδρες της ΥΚΑΝ δεν είχε στην επιχείρηση η ποσότητα των ναρκωτικών αλλά το γεγονός της ανάμειξης ανήλικων.

Γι αυτό, σύμφωνα με την Αστυνομία, και ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν στις 21.30 της Τετάρτης 10/3 ύστερα από πληροφορίες και παρακολούθηση σταματούσαν για έλεγχο στη Λάρνακα αυτοκίνητο με οδηγό ένα 20χρονο και  συνεπιβάτη ένα 15χρονο και οι δύο από τη Λάρνακα.

Από την έρευνα που ακολούθησε στο όχημα εντοπίστηκε μικρή ποσότητα ξηρής ύλης ινδικής κάνναβης.

Διαπιστώθηκε επίσης ότι ο 20χρονος οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού, άδεια κυκλοφορίας και ασφάλεια.

Αμφότεροι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE