ΛΕΜΕΣΟΣ: Το βαποράκι ναρκωτικών πληρωνόταν σε είδος!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Το βαποράκι ναρκωτικών πληρωνόταν σε είδος!

Εκτός από λεφτά τα έπαιρνε και αλλιώς σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο συλληφθέντας

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Μετά από αξιολόγηση πληροφοριών η Αστυνομία, έκανε έφοδο σε οικεία στη Γερμασόγεια, υπόπτου για διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας στο εσωτερικό του σπιτιού βρήκαν ναρκωτικά και όχι μόνο. Μετά από ενδελεχή έρευνα εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων, ηλεκτρονικοί υπολογιστές χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα.

Πιστεύεται πως ο φερόμενος ως διακινητής των ναρκωτικών δεχόταν εκτός από μετρητά και πληρωμή με κλοπιμαία αντικείμενα ώστε να γίνει το «deal» και η προμήθεια ουσιών σε εξαρτημένα πρόσωπα που πιθανόν να προέβαιναν σε διαρρήξεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.