Η πανέμορφη κόρη του Ερντογάν παντρεύεται! Ποιος είναι ο τυχερός νέος

Η πανέμορφη κόρη του Ερντογάν παντρεύεται! Ποιος είναι ο τυχερός νέος

«Η κόρη του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Sümeyye Erdoğan αρραβωνιάστηκε τον Selçuk Bayraktar, που είναι ένας από τους επικεφαλής της ομάδας που κατασκευάζουν τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (drones) της Τουρκίας», γράφει η dailysabah σε άρθρο της.

Αν και το ευχάριστο γεγονός δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, ωστόσο η οικογένεια του Bayraktar επιβεβαίωσε τις φήμες, λέγοντας ότι «το ζευγάρι θα ανακοινώσει τους αρραβώνες του σύντομα».

Ο 36χρονος Selçuk έχει διδακτορικό από το Georgia Institute of Technology και μάστερ από το Massachusetts Institute of Technology (MIT). Αποφοίτησε από Κολέγιο στην Κωνσταντινούπολη και έχει πτυχίο από το Istanbul Technical University το 2002. Εργάζεται στο εργοστάσιο Baykar, από το 2007, το οποίο κατασκευάζει drones και προμηθεύει τον τουρκικό στρατό καθώς και άλλες χώρες.

erdogan4

Η Sümeyye Erdoğan είναι το νεότερο από τα τέσσερα παιδιά που έχει ο Εντογάν και η σύζυγός του, Emine Erdoğan. Έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, και ως σύμβουλος του αντιπροέδρου του κόμματος του πατέρα της, κατά τη θητεία του Ερντογάν στην πρωθυπουργία. Σπούδασε στο Indiana University και έχει μεταπτυχιακό από το London School of Economics.

erdogan2

erdogan3

erdogan1

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE