ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασβέστηκε η φωτιά στο γηροκομείο Φανιέρου – Δυο ηλικιωμένοι στο Νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα

Κατασβέστηκε η φωτιά στο γηροκομείο Φανιέρου – Δυο ηλικιωμένοι στο Νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα

Σοβαρό κίνδυνο διέτρεξαν οι 42 τρόφιμοι οίκου ευγηρίας στην Ορόκλινη, ιδιοκτησίας του Αντώνη Φιανιέρου, από φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίς σήμερα το απόγευμα.

Διαβάστε επίσης: Εκκενώθηκε το γηροκομείο του Φανιέρου! Πυκνός καπνός στο κτήριο

Συγκεκριμένα γύρω στις 5.45 έγινε αντιληπτή πυρκαγιά σε δωμάτιο του τρίτου ορόφου του κτιρίου, οπόταν ειδοποιήθηκε αμέσως η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία προσέτρεξε προς κατάσβεση της φωτιάς με 5 πυροσβεστικά οχήματα.

Άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του γηροκομείου απομάκρυναν εσπευσμένα τους 42 ενοίκους του, 5 εκ των οποίων απομακρύνθηκαν με τη χρήση της πυροσβεστικής πλατφόρμας.



Η φωτιά έγινε κατορθωτό να κατασβεστεί, ενώ δύο ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λάρνακας με αναπνευστικά προβλήματα, ωστόσο η κατάσταση τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία.



Ο τρίτος όροφος του γηροκομείου στον οποίο εκδηλώθηκε η φωτιά έχει αποκλειστεί προκειμένου οι εμπειρογνώμονες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής να προβούν αύριο στις αναγκαίες επιστημονικές εξετάσεις για τη διακρίβωση των αιτιών της φωτιάς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top