Κατασβέστηκε η φωτιά στο γηροκομείο Φανιέρου – Δυο ηλικιωμένοι στο Νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα

Κατασβέστηκε η φωτιά στο γηροκομείο Φανιέρου – Δυο ηλικιωμένοι στο Νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα

Σοβαρό κίνδυνο διέτρεξαν οι 42 τρόφιμοι οίκου ευγηρίας στην Ορόκλινη, ιδιοκτησίας του Αντώνη Φιανιέρου, από φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίς σήμερα το απόγευμα.

Διαβάστε επίσης: Εκκενώθηκε το γηροκομείο του Φανιέρου! Πυκνός καπνός στο κτήριο

Συγκεκριμένα γύρω στις 5.45 έγινε αντιληπτή πυρκαγιά σε δωμάτιο του τρίτου ορόφου του κτιρίου, οπόταν ειδοποιήθηκε αμέσως η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία προσέτρεξε προς κατάσβεση της φωτιάς με 5 πυροσβεστικά οχήματα.

Άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του γηροκομείου απομάκρυναν εσπευσμένα τους 42 ενοίκους του, 5 εκ των οποίων απομακρύνθηκαν με τη χρήση της πυροσβεστικής πλατφόρμας.



Η φωτιά έγινε κατορθωτό να κατασβεστεί, ενώ δύο ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λάρνακας με αναπνευστικά προβλήματα, ωστόσο η κατάσταση τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία.



Ο τρίτος όροφος του γηροκομείου στον οποίο εκδηλώθηκε η φωτιά έχει αποκλειστεί προκειμένου οι εμπειρογνώμονες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής να προβούν αύριο στις αναγκαίες επιστημονικές εξετάσεις για τη διακρίβωση των αιτιών της φωτιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.