Νέα μεταγραφή και γκολ για Σολάρι! Ηγέτης της ομάδας του ο Τάνο

Νέα μεταγραφή και γκολ για Σολάρι! Ηγέτης της ομάδας του ο Τάνο

Αυτό το παληκάρι από τις 6 Φεβρουαρίου διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του όμως η λέξη «αειθαλής» θεωρούμε ότι είναι πολύ λίγη για να περιγράψει την αγωνιστική του κατάσταση.

Ο 37χρονος επιθετικός που έπαιξε σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα διανύει τη δεύτερη νιότη της ποδοσφαιρικής του καριέρας και είναι περιζήτητος στο Εκουαδόρ αφού μετά την Ντεπορτίβο Κουένκα πήρε μεταγραφή σε άλλη μια σπουδαία ομάδα της χώρας την Deportiva Aucas με τον συμπαίκτη του Αlex Bolano να δηλώνει ότι είναι σπουδαίο να έχει στην ομάδα σου ένα παίκτη με τις εμπειρίες και την αξία του Εστεμπάν Σολάρι.

Ο Αργεντινός παικταράς φρόντισε να τον δικαιώσει, αφού στο ντεμπούτο του με την Aucas «έριξε» και το πρώτο του γκολακι με τα χρώματα της νέας του ομάδας.

Αξιοσημείωτο είναι  το γεγονός ότι παρά τα 37 του χρόνια, η αξία του στο «ποδοσφαιρικό παζάρι» σύμφωνα με την ιστοσελίδα transfermarkt αντι να πέσει ανεβαίνει και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις 800.000 ευρώ!!!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.