Στις φλόγες η ορεινή Λάρνακα – Επιστρατεύτηκαν τα εναέρια μέσα

Στις φλόγες η ορεινή Λάρνακα – Επιστρατεύτηκαν τα εναέρια μέσα

Επί ποδός μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής για την άμεση κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (09/03) μεγάλη πυρκαγιά στην ορεινή περιοχή της Επαρχίας Λάρνακας και συγκεκριμένα ανάμεσα στα χωριά Αγίους Βαβατσινιάς και Οδού.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε γύρω στις 13:30, κλήθηκε για κατάσβεση το αεροπλανάκι του Τμήματος Δασών. 

Στην περιοχή βρίσκονται, άντρες της ΕΜΑΚ, του Τμήματος Δασών και μελή της Πυροσβεστικής δύναμης από την Επαρχία Λεμεσού.

Η φωτιά ξέσπασε σε δυο διαφορετικά μέτωπα και κατακαίει τόσο άγρια βλάστηση αλλά και δασώδη περιοχή.

Πρόκειται για μεγάλη πυρκαγιά, με τους άνδρες της Πυροσβεστικής να αναφέρουν πως ο καπνός που έχει σκεπάσει την περιοχή, κάνει την κατάσβεση ακόμη πιο δύσκολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά στην Επαρχία Λάρνακας

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE