Αμελητέες ζημιές καταγράφει το ΧΑΚ

Αμελητέες ζημιές καταγράφει το ΧΑΚ

Στο 0,04% η πτώση του Γενικού Δείκτη.

Στις 12:43, ο Γενικός Δείκτης του ΧΑΚ βρισκόταν στις 67,59 μονάδες, καταγράφοντας αμελητέα πτώση σε ποσοστό 0,04%. Την ίδια ώρα, ο δείκτης FTSE/CySE 20 τύγχανε διαπραγμάτευσης στις 38,94 μονάδες, παρουσιάζοντας οριακές ζημιές σε ποσοστό 0,10%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στις €214.452,79.

Σε ό,τι αφορά τους επιμέρους δείκτες, ζημιές καταγράφει ο δείκτης της Κύριας Αγοράς σε ποσοστό 0,87% και των Επενδυτικών 0,12%. Χωρίς μεταβολή διαπραγματεύεται ο δείκτης των Ξενοδοχείων. Άνοδο σε ποσοστό 1,20% σημειώνει ο δείκτης της Εναλλακτικής Αγοράς.

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσελκύουν οι τίτλοι της Ελληνικής Τράπεζας με €123.298,50 (πτώση 1,59%), της Τράπεζας Κύπρου με €15.212,41 (χωρίς μεταβολή), της Logicom με €7.046,77 (πτώση 3,31%), της Cytrustees Investment με €4.175,00 (πτώση 2,91%) και της Atlantic Insurance με €864,00 (πτώση 0,92%).

Από τις μετοχές που τυγχάνουν διαπραγμάτευσης, 4 κινούνται ανοδικά και 6 καθοδικά, ενώ 3 παραμένουν αμετάβλητες. Ο αριθμός των συναλλαγών ανερχόταν την ίδια ώρα σε 51.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.