ΛΕΜΕΣΟΣ: Η Φωτογραφία του πιο «καλοκάγαθου» ληστή αρτοποιείου που έφυγε με σάντουιτς! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ:  Η Φωτογραφία του πιο «καλοκάγαθου» ληστή αρτοποιείου που έφυγε με σάντουιτς! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τον έπιασε στην κουβέντα η υπάλληλος λέγοντας του πως είχε πρόβλημα η ταμιακή μηχανή!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4.15π.μ. τα ξημερώματα της Τετάρτης (09/03) άγνωστος άνδρας, ο οποίος προτάσσοντας μεγάλο μαχαίρι, ζήτησε από την υπάλληλο αρτοποιείου στην Οδό Κολωνακίου, να του δώσει τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο.

Αφού η υπάλληλος του ανέφερε ότι το ταμείο ήταν κλειδωμένο και πως δεν μπορούσε να του δώσει τα χρήματα, ο δράστης άρπαξε τρία σάντουιτς  και ένα αναψυκτικό από το ψυγείο του αρτοποιείου και τράπηκε σε φυγή.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη της Αστυνομίας τα οποία διενήργησαν εξετάσεις.

Από μαρτυρία που δόθηκε στην Αστυνομία, ο δράστης περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.85μ. περίπου, μελαχρινός και λίγο αξύριστος. Κατά τον πιο πάνω χρόνο φορούσε κόκκινο φούτερ με κουκούλα, γκρίζα φόρμα και γκρίζα γάντια.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE