Τρέξτε να εξαργυρώστε τα… ξυστά σας, μην χάσετε τα λεφτά σας!

Τρέξτε να εξαργυρώστε τα… ξυστά σας, μην χάσετε τα λεφτά σας!

Οι τυχεροί που κέρδισαν σε ξυστά λαχεία καλούνται να εξαργυρώσουν, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση. Πρόκειται για την τελευταία ειδοποίηση.

Όπως αναφέρεται σχετικά οι τυχεροί καλούνται να τα παρουσιάσουν για εξαργύρωση μέχρι τις 24 Ιουνίου του 2016.

Μετά την ημερομηνία αυτή, προστίθεται στην ανακοίνωση, όσα βραβεία παραμείνουν αζήτητα θα μεταφερθούν στο Πάγιο Ταμείο της Δημοκρατίας.

Δεν έχουν εξαργυρωθεί ακόμη ξυστά τριών διαφορετικών κατηγοριών:

  1. «ΧΡΥΣΟ» Ξυστό Λαχείο: Το παιχνίδι με αρ.: G022
  2. «ΤΟΜΠΟΛΑ» Ξυστό Λαχείο: Το παιχνίδι με αρ.: Β015
  3. «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤιΚΟ» Ξυστό Λαχείο: Το παιχνίδι με αρ.: CH14Τρέξτε να εξαργυρώστε τα… ξυστά σας, μην χάσετε τα λεφτά σας!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.