Λεμεσός: Ληστεία σε φούρνο! Δεν κατάφερε να ανοίξει το ταμείο και αποφάσισε να φάει κάτι και να πιεί

Λεμεσός: Ληστεία σε φούρνο!  Δεν κατάφερε να ανοίξει το ταμείο και αποφάσισε να φάει κάτι και να πιεί

Ληστεία με μαχαίρι διενεργήθηκε σε φούρνο στη Λεμεσό, στην οδό Κολωνακίου όταν άγνωστος κρατώντας μαχαίρι ζήτησε τα λεφτά από την ταμειακή.

Σύμφωνα με την υπάλληλο ο άντρας ο οποίος φορούσε κουκούλα φούτερ παρόλο που της μίλησε στην κυπριακή διάλεκτο, ζητώντας της τα χρήματα, η ίδια θεωρεί ότι πρόκειται για αλλοδαπό.

Η υπάλληλος του φούρνου κωλυσιεργούσε και δεν άνοιγε την ταμιακή προφασιζόμενη πρόβλημα…

Όταν ο επίδοξος ληστής κατάλαβε ότι δεν του βγήκε η ληστεία όπως την σχεδίαζε αποφάσισε να πάρει τρία σάντουιτς και ένα αναψυκτικό για ικανοποιήσει την πείνα του!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE