Oμάδα της Β’ κατηγορίας θέλει το «Αντώνης Παπαδόπουλος» για έδρα! Ψάχνει γήπεδο για την νέα χρονιά

Oμάδα της Β’ κατηγορίας θέλει το «Αντώνης Παπαδόπουλος» για έδρα! Ψάχνει γήπεδο για την νέα χρονιά

Στο ψάξιμο για έδρα βρίσκεται ομάδα που φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Β’ κατηγορίας, αφού το Τσίρειο Στάδιο δεν μπορεί να φιλοξενήσει άλλα παιχνίδια, καθώς αγωνίζονται εκεί ήδη ΑΕΛ, ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ και ΑΡΗΣ.

Ο λόγος για την ομάδα της Καρμιώτισσας, που θέλει πρωτάθλημα, άνοδο και ένα γήπεδο για να παίξει με την νέα χρόνια, αφού η ομάδα βρίσκεται με το ένα πόδι στην Α΄ κατηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, οι ιθύνοντες της ομάδας των Πολεμιδιών, έχουν βολιδοσκοπήσει ανεπίσημα τα δυο Βαρωσιώτικα σωματεία που εδρεύουν προσωρινά στη Λάρνακα ώστε να τα χρησιμοποιήσει ως έδρα για την νέα χρονιά.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα ποσό της τάξεως των 30.000 ευρώ (επιπλέον τα έξοδα των αγώνων) για το «ΠΑΠ» ενώ η προσφορά της Νέας Σαλαμίνα είναι λίγο πιο «τσιμπημένη».

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν όλα, εφόσον η ομάδα της Καρμιώτισσας εξασφαλίσει την άνοδο και αρχίσει και επίσημα τον προγραμματισμό για την νέα χρονιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE