Υπερψήφισε τον κρατικό προϋπολογισμό η Ολομέλεια της Βουλής – Πώς τοποθετήθηκαν κόμματα και βουλευτές
Με 37 ψήφους υπέρ και 19 εναντίον εγκρίθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2026.

Ο κ. Χαννίδης αναφερόμενος στην οικονομία τόνισε ότι μπορεί η χώρα να βγαίνει από το μνημόνιο όμως η επιτήρηση παραμένει, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να εφαρμόζει μνημονιακές πολιτικές.
Όσο αφορά το ΑΚΕΛ μίλησε για λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν λέγοντας χαρακτηριστικά πως «έχουμε χτυπήσει αλλά έχουμε μάθει» για να σημειώσει ωστόσο πως οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης για διάφορα ζητήματα έχουν καταντήσει ανέκδοτο.
Παράλληλα τόνισε την ανάγκη οι πολιτικοί να σταματήσουν να δίνουν ψεύτικες υποσχέσεις για να επανακτήσει η κοινωνία την εμπιστοσύνη της στο πολιτικό σύστημα και για επιστρέψουν οι νέοι πίσω με συμμετοχή στα κοινά.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




