Κύπριος επώνυμος στο πλευρό πασίγνωστου τραγουδιστή μετά το ατύχημά του!

Κύπριος επώνυμος στο πλευρό πασίγνωστου τραγουδιστή μετά το ατύχημά του!

Το δυσάρεστο περιστατικό έβγαλε στην επιφάνεια τη δυνατή φιλία που συνδέει τους δύο άντρες...

Τη Δευτέρα, ο Κώστας Σχοινιού, ή κατά κόσμον γνωστός ως Νικολάκης, ευχήθηκε και μέσω των social media στον γνωστό τραγουδιστή Δάκη περαστικά.

Σύμφωνα με την ανάρτησή του Κύπριου ηθοποιού στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Δάκης είχε ένα ατύχημα, το οποίο σοβαρό ή όχι, ανάγκασε τον συμπατριώτη μας να ανησυχήσει και να του στείλει τις ευχές του για «γρήγορη ανάρρωση».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είδε το φως της δημοσιότητας, οπόταν ο Κώστας ενημερώθηκε απευθείας από το περιβάλλον του τραγουδιστή. 

Το ίδιο ευχόμαστε κι εμείς...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE