ΛΕΜΕΣΟΣ: «Κομπιναδόρος» ο πρώην στρατιωτικός – Πλαστογράφησε εκτίμηση ακινήτου για να πάρει δάνειο!

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Κομπιναδόρος» ο πρώην στρατιωτικός – Πλαστογράφησε εκτίμηση ακινήτου για να πάρει δάνειο!

Με ακόμη μια υπόθεση εξαπάτησης Τραπεζικού ιδρύματος είναι αντιμέτωποι οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού.

Έδωσαν δάνειο 150 χιλιάδων ευρώ χωρίς όμως να αντιληφθούν ότι οι υποθηκευμένες εξασφαλίσεις ήταν ανύπαρκτες!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» τη Τρίτη (08/03), πρώην στρατιωτικός οποίος σήμερα εκτίει ποινή φυλάκισης στις Κεντρικές Φύλακες, απέσπασε δάνειο από τραπεζικό ίδρυμα της Λεμεσού, παρουσιάζοντας όμως πλαστή εκτίμηση ακινήτου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το ΤΑΕ Λεμεσού εξετάζει την καταγγελία η οποία έγινε από υπάλληλο του Συνεργατισμού.

Ο πρώην στρατιωτικός το 2011 ζήτησε από την ΣΠΕ Αγίας Φύλας, δάνειο ύψους 150 χιλιάδων ευρώ, χωρίς τις απαιτούμενες εξασφαλίσεις. Ο «απατεώνας»  στρατιωτικός παρουσίασε εκτίμηση ύψους 241 χιλιάδων ευρώ ως εκτίμηση υποθήκευση ακινήτου.

Μετά από έλεγχο, διαπιστώθηκε πως οι εξασφαλίσεις του, δεν ξεπερνούσαν το ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ.

Από τις έρευνες των ανακριτών του ΤΑΕ, διαπιστώθηκε πως ο πρώην στρατιωτικός είχε πλαστογραφήσει την πραγματική εκτίμηση του εκτιμητή, αλλάζοντας το ποσό της αξίας του ακινήτου που θα έμπαινε ως υποθήκη.

Το ΤΑΕ Λεμεσού, εξασφάλισε δικαστικό ένταλμα, και θα μεταβεί στις Κεντρικές Φυλακές όπου και θα ανακρίνει τον πρώην στρατιωτικό. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE