ΛΕΜΕΣΟΣ: «Κομπιναδόρος» ο πρώην στρατιωτικός – Πλαστογράφησε εκτίμηση ακινήτου για να πάρει δάνειο!

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Κομπιναδόρος» ο πρώην στρατιωτικός – Πλαστογράφησε εκτίμηση ακινήτου για να πάρει δάνειο!

Με ακόμη μια υπόθεση εξαπάτησης Τραπεζικού ιδρύματος είναι αντιμέτωποι οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού.

Έδωσαν δάνειο 150 χιλιάδων ευρώ χωρίς όμως να αντιληφθούν ότι οι υποθηκευμένες εξασφαλίσεις ήταν ανύπαρκτες!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» τη Τρίτη (08/03), πρώην στρατιωτικός οποίος σήμερα εκτίει ποινή φυλάκισης στις Κεντρικές Φύλακες, απέσπασε δάνειο από τραπεζικό ίδρυμα της Λεμεσού, παρουσιάζοντας όμως πλαστή εκτίμηση ακινήτου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το ΤΑΕ Λεμεσού εξετάζει την καταγγελία η οποία έγινε από υπάλληλο του Συνεργατισμού.

Ο πρώην στρατιωτικός το 2011 ζήτησε από την ΣΠΕ Αγίας Φύλας, δάνειο ύψους 150 χιλιάδων ευρώ, χωρίς τις απαιτούμενες εξασφαλίσεις. Ο «απατεώνας»  στρατιωτικός παρουσίασε εκτίμηση ύψους 241 χιλιάδων ευρώ ως εκτίμηση υποθήκευση ακινήτου.

Μετά από έλεγχο, διαπιστώθηκε πως οι εξασφαλίσεις του, δεν ξεπερνούσαν το ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ.

Από τις έρευνες των ανακριτών του ΤΑΕ, διαπιστώθηκε πως ο πρώην στρατιωτικός είχε πλαστογραφήσει την πραγματική εκτίμηση του εκτιμητή, αλλάζοντας το ποσό της αξίας του ακινήτου που θα έμπαινε ως υποθήκη.

Το ΤΑΕ Λεμεσού, εξασφάλισε δικαστικό ένταλμα, και θα μεταβεί στις Κεντρικές Φυλακές όπου και θα ανακρίνει τον πρώην στρατιωτικό. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE