Λεμεσός: Σύλληψη και κατάσχεση υπολογιστών από την Αστυνομία

Λεμεσός: Σύλληψη και κατάσχεση υπολογιστών από την Αστυνομία

Σε κατάσχεση 16 ηλεκτρονικών υπολογιστών προχώρησε το απόγευμα η Αστυνομία, στο πλαίσιο εκστρατείας της για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Αστυνομίας, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, διενήργησαν το απόγευμα έρευνα με δικαστικό ένταλμα σε υποστατικό στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 16 ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Εξάλλου, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 37χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με άλλη διερευνώμενη υπόθεση ηλεκτρονικού τζόγου, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης που πραγματοποίησε στις 4 Μαρτίου στην επαρχία Λεμεσού.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE