Παραλίμνι: Χώρισε και τα διέλυσε όλα στο εστιατόριο – Έσπασε μπουκάλι στο κεφάλι 51χρονου και απειλούσε με μαχαίρι

Παραλίμνι: Χώρισε και τα διέλυσε όλα στο εστιατόριο – Έσπασε μπουκάλι στο κεφάλι 51χρονου και απειλούσε με μαχαίρι

Ένας 32χρονος από την Δερύνεια προκάλεσε τραυματισμούς και υλικές ζημιές σε εστιατόριο στέλνοντας στο Νοσοκομείο ένα 51χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος ο οποίος ήταν μεθυσμένος, εισήλθε στο εστιατόριο όπου βρισκόταν μια 41χρονη με την οποία διατηρούσε δεσμό. Ο ύποπτος αρχικά προσπάθησε να επιτεθεί στην 41χρονη χωρίς να της προακάλεσει όμως τραύματα. Στην συνέχεια πήγε στην κουζίνα και πήρε ένα μαχαίρι  για να επιτεθεί στον 43χρονο ιδιοκτήτη του εστιατορίου αλλά και σε έναν 51χρονο θαμώνα.

Ακολούθως ο ύποπτος άρπαξε ένα μπουκάλι και το έσπασε στο κεφάλι του 51χρονου προκαλώντας του τραύματα. 

 Ο 32χρονος προκάλεσε ζημιές στον χώρο αξίας 450 ευρώ και αναζητείται από την Αστυνομία.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Έλαβε επίσημη πρόσκληση για τη Γενεύη από Γκουτέρες

ΠτΔ: Έλαβε επίσημη πρόσκληση για τη Γενεύη από Γκουτέρες

Την επίσημη πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ για την άτυπη διάσκεψη για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη, έλαβε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.