Ενισχύουν τα μέτρα ασφαλείας στη Βαγδάτη, μετά την πολύνεκρη επίθεση

Ενισχύουν τα μέτρα ασφαλείας στη Βαγδάτη, μετά την πολύνεκρη επίθεση

Τουλάχιστον 61 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν κατά την επίθεση αυτοκτονίας που πραγματοποίησαν χθες τζιχαντιστές σε περιοχή της Βαγδάτης και σήμερα οι ιρακινές αρχές ενίσχυσαν τα μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με αξιωματικό της αστυνομίας μέτρα ελήφθησαν κυρίως για την καλύτερη προστασία των σημείων ελέγχου γύρω από την πρωτεύουσα καθώς "οι τρομοκράτες αυτοί προσπαθούν να χτυπούν ξανά και ξανά".

Η χθεσινή επίθεση που πραγματοποιήθηκε με παγιδευμένο φορτηγό σε σημείο ελέγχου στη βόρεια είσοδο της πόλης Χίλα, 80 χλμ. νότια της Βαγδάτης, χαρακτηρίζεται η πλέον πολύνεκρη από την αρχή της χρονιάς. Μεταξύ των νεκρών είναι "τέσσερις γυναίκες και επτά παιδιά", σύμφωνα με γιατρό των υπηρεσιών υγείας στην επαρχία της Βαβυλώνας.

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι έχουν γίνει έντεκα συλλήψεις στην Τζμπάλα, στο πλαίσιο της έρευνας για την επίθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισραηλινά μαχητικά θα πετάξουν πάνω από την Τεχεράνη, λέει ο Νετανιάχου - Tο Ιράν προειδοποιεί για «πιο σοβαρά» πλήγματα

Ισραηλινά μαχητικά θα πετάξουν πάνω από την Τεχεράνη, λέει ο Νετανιάχου - Tο Ιράν προειδοποιεί για «πιο σοβαρά» πλήγματα

Τύμπανα πολέμου στη Μέση Ανατολή, όπου η κατάσταση για δεύτερη ημέρα παρέμεινε οριακή. Το Ισραήλ έπληξε το Ιράν και το Ιράν το Ισραήλ, ενώ συνεχίστηκαν οι απειλές.

BEST OF TOTHEMAONLINE